0593 222123 erik@de-noormannen.nl
Selecteer een pagina

01

Provincie Drenthe - Conceptontwikkeling

Een stevig communicatieconcept met veel kracht, dat wordt gewaardeerd door alle partijen. Het resultaat van de campagne is dat de doelstellingen van de Provincie behaald zijn.

02

De Woningwijzers - Logo, huisstijl en communicatieconcept

Aanpakkers met oog voor detail. Samen met Anke en Jos doorliepen wij het Brand Design Proces, na diverse sessies hadden wij de Merkwijzer helder voor ogen. Vervolgens ontwikkelden wij een logo, huisstijl en een krachtig communicatieconcept.

03

Katoele Subsidie Experts - Logo & Conceptontwikkeling

Op een moderne, persoonlijke en begrijpelijke manier, kennis, informatie en mogelijkheden delen. Om zo naamsbekendheid en subsidiebewustzijn te creëren. Bekijk hoe wij dit hebben uitgewerkt.

04

Gemeente Midden-Drenthe - Logo, huisstijl en communicatieconcept

Nadat wij een introductiecampagne bedachten voor het woonplan “Beilen Oost”. Kregen wij de opdracht hiervoor een logo, huisstijl en een krachtig communicatieconcept te ontwikkelen.

05

STK Drenthe - Logo & Conceptontwikkeling

Ga voor flexibele arbeid, mét een goede ziektekostenregeling. Ga voor flexibele arbeid, met de zekerheid van een vast loon. Ga voor zekerheid, zonder eigen kennis van wet- en regelgeving. Ga voor TOPCONDITIES!

06

Stichting Marketing & Promotie Midden-Drenthe - Vormgeving en opmaak diverse middelen

Voor de Stichting Marketing & Promotie ontwierpen wij het jaarlijkse Magazine, kalenders, posters, routefolders etc. etc.

LATEN WE BEGINNEN…
MET HALLO!

Wil jij wel eens zien hoe die Noormannen er tegenwoordig uitzien? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op!