0593 222123 erik@de-noormannen.nl
Selecteer een pagina

Concept Ontwikkeling

DC DAAGT UIT

Klant | Drenthe College

Als communicatieadviseur en conceptontwikkelaar zijn wij betrokken geweest bij het project DC Vitaal. Hierin hebben wij in samenwerking met het projectteam van Drenthe College een idee bedacht en uitgewerkt, met als doel verbinding tot stand brengen en aanzetten tot bewegen in de buitenlucht.

Details

maart 2021 tot dec 2021
IIdee, Concept, projectbegeleding, teksten, Website, campagne logo. We bedachten het concept; DC DAAGT UIT! We gaven het concept een eigen stijl, wél met elementen uit de huisstijl van DC, maar met andere hoofdkleuren.

Categorieën

Campagne communicatie
Conceptontwikkeling
Interne communicatie
Motivatie

Voor de eerste actie onder DC Vitaal bedachten wij de Stappenstrijd. Hieraan gekoppeld ontwikkelden wij een speciale actiewebsite. Via dat platform zou het vitaliteitsprogramma gecommuniceerd gaan worden.

We bedachten één overkoepelend concept voor het project. Want wanneer losse ideeën geen overkoepelend concept, gevoel of gezicht hebben verliest het zijn kracht en herkenbaarheid. Zo werden alle losse onderdelen een eenheid en een stevig vitaliteitsplan dat werkt aan de gezondheid van haar personeel en studenten.

Meer projecten