0593 222123 erik@de-noormannen.nl
Selecteer een pagina

WAT WE GRAAG DOEN!

We stellen kritische vragen over uw bedrijf, uw product, de markt en uw concurrenten. Wat is uw marktvisie en klopt dat nog wel met de werkelijkheid? Zijn er kansen waar u met uw product of dienst op kunt inspelen? We houden u een spiegel voor, staat u op dit moment waar u wilt staan? Bevalt het beeld wat u ziet of moeten er drastisch aanpassingen gedaan worden? Samen met u houden wij het tegen het licht. We halen naar boven wat uw bedrijf uniek maakt. We scherpen uw visie aan en bepalen de stip op de horizon. Met onze unieke en effectieve marketing- en communicatieconcepten, voor zowel online als offline campagnes, koersen wij af op het doel!

Wij zijn onderdeel van het label Communication Kitchen

Als ondernemer bent u dagelijks met uw bedrijf bezig. U houdt de marktonwikkelingen in de gaten en ziet of creëert kansen. Hoe zit dat eigenlijk met uw merk? Hoe vaak staat u stil bij de gewenste uitstraling en merkbeleving? Hoe wilt u dat klanten op uw merk reageren? We doen niets liever dan uw merkidentiteit helder krijgen en vertalen naar een onderscheidend communicatie-concept. Uw organisatie is uniek dus ook uw gewenste uitstraling verdient een unieke aanpak. Daarom streven we naar een consistente en volledig geïntegreerde aanpak van uw communicatie. Aan de hand van de Merkwijzer geven wij invulling aan uw merkvisie, missie, waarden en ontwikkelen een onderscheidende communicatie-aanpak.
Creatie vergt twee partijen, we hebben u hard nodig in dit proces. Met vertrouwen en een beetje lef komen wij samen een heel eind. We stellen onze doelen en uitgangspunten vast en vertalen deze vervolgens naar een creatief concept. Lopen graag langs de grens, soms erover, maar toetsen telkens of het aan uw verwachtingen voldoet. Het ultieme doel is een concept dat niet alleen beantwoordt aan uw eisen en wensen, maar waarmee u zich onderscheidt in de markt. Crossmediaal dus zowel online als offline.
Out of the box denken en onze hersens laten kraken doen wij graag. Maar dat is niet het enige, we kunnen ook gewoon dingen maken. De basis is een goed concept, maar de vormgeving en productie van de communicatiemiddelen is voor ons ook gesneden koek. Dus wij staan ook voor u klaar als het gaat om: advertenties, folders, brochures, direct mailings, logo’s, huisstijlen, websites, webshops; u vraagt wij draaien.
Uw website is tegenwoordig waarschijnlijk het belangrijkste communicatiemiddel voor uw organisatie, en toch wordt het er nog veel te vaak maar even bij gedaan. Uw website moet optimaal te vinden en te gebruiken zijn, pas dan is het een volwaardig onderdeel van uw promotiemix. Wij zetten hiervoor internetoptimalisatie in. Internetoptimalisatie is niets anders dan de juiste combinatie van zoekmachineoptimalisatie, online adverteren en websiteoptimalisatie.  MEER KLANTEN MET ONLINE MARKETING LAAT JE INSPIREREN >>

Altijd de juiste koers

De koers voor uw merk & communicatiestrategie is uitgezet. Ook al zijn de golven onstuimig, De Noormannen houden koers!

Schieten met scherp

Aan losse flodders heeft u niets, daarom schieten De Noormannen met scherp, communicatie die altijd haar target raakt!

Jarenlange ervaring

De Noormannen hakken al meer dan 15 jaar met het juiste communicatiebijltje. Zowel aan opdrachtgevers- als bureauzijde.

Bouwen & Beschermen

De Noormannen bouwen aan uw merk en verdedigen uw marktpositie, merk en het imago met de juiste middelen.

OFFLINE MARKETING

Bij De Noormannen weten wij van aanpakken. Met de juiste offline campagne geven wij uw bedrijf een boost waar je U tegen zegt. Maak jouw bedrijf tastbaar, begrijpelijk en laat het zien. Prikkel de zintuigen met een logo en een huisstijl, brochures, advertenties en persberichten. Zo laten wij een blijvende indruk achter bij uw potentiële klanten.

ONLINE MARKETING

Uw bedrijf moet overal zichtbaar zijn, online aanwezigheid is niet meer weg te denken. Hoe wilt u uw bedrijf online presenteren? Hoe bent u goed vindbaar in de zoekmachines? SEO, Online Advertising, Google AdWords, banners. Termen die u wellicht niets zeggen. Ons wel! Wij helpen u met een online strategie die aansluit op uw communicatie

Responsive webdesign Hotel Restaurant Ruyghe Venne
Responsive webdesign Hotel Restaurant Ruyghe Venne
Responsive webdesign Mini Dierentuin Zoo Bizar
Responsive webdesign Mini Dierentuin Zoo Bizar

Ontwikkeling van een Beeldconcept + Website voor Boost your Business

De Noormannen ontwikkelden een herkenbaar beeldconcept inclusief de volledige uitwerking van de website van Boost your Business.

Wilt u in contact komen met De Noormannen?

Wil je graag weten hoe die Noormannen er tegenwoordig uitzien? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op!