De Noormannen gaan samen met ons de koers voor de profilering van De Gemeente Midden-Drenthe uitzetten. Zij gaven in het aanbestedingstraject het beste antwoord op onze vraag;

“Hoe komen wij erachter wie de gemeente Midden-Drenthe is, wat haar zo bijzonder maakt en hoe zij dat vervolgens het beste kan communiceren om zich hiermee optimaal te profileren?

Middels een goed doordacht plan gaan wij, onder begeleiding van De Noormannen, op zoek naar de kernwaarden van de Gemeente en haar dorpen. Op basis van de verzamelde informatie wordt vervolgens de merkwijzer voor de gemeente opgesteld. Deze merkwijzer is de leidraad waarlangs de communicatie, om te komen tot het gewenste imago, de komende jaren gelegd moet worden.

En dat is precies waar wij behoefte aan hebben!

Midden-Drenthe

Mylotte Huisjes | Beleidsmedewerker Recreatie, Toerisme & Gebiedsmarketing

Strategische Communicatie

Strategische communicatie begint met het nadenken over  uw eigen positionering om vervolgens te kijken naar de beste aanpak. Als u weet wat u wilt communiceren over uw organisatie, product of dienst dan hebben wij het begin van het proces te pakken. Hoe kunt u een negatief of ongewenst imago ombuigen en verbeteren?

Identiteit en imago

Strategische communicatie gaat eigenlijk over identiteit en imago. Hoe wilt u als persoon of als organisatie gezien worden? Maar het gaat ook over hoe het nu is en hoe het in de toekomst moet worden. De Noormannen maken hierbij gebruik van het Brand Design model. Een goed en uitvoerbaar plan is waar het omgaat bij ‘storytelling’, ‘corporate stories’ of campagnes en publiciteitsoffensieven.

De Noormannen zijn gespecialiseerd in het uitstippelen van beleid op communicatiegebied en weet hoe dit onderscheidend, effectief en mét inhoud kan worden vormgegeven. Van de realisatie van een strategisch communicatieplan tot het ontwerpen van complete campagnes.

Wilt u in contact komen met De Noormannen?

Wilt u graag weten hoe die Noormannen er tegenwoordig uitzien? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op! 

Neem contact met ons op