De Noormannen gaan samen met ons de koers voor de profilering van De Gemeente Midden-Drenthe uitzetten. Zij gaven in het aanbestedingstraject het beste antwoord op onze vraag;

“Hoe komen wij erachter wie de gemeente Midden-Drenthe is, wat haar zo bijzonder maakt en hoe zij dat vervolgens het beste kan communiceren om zich hiermee optimaal te profileren?

Middels een goed doordacht plan gaan wij, onder begeleiding van De Noormannen, op zoek naar de kernwaarden van de Gemeente en haar dorpen. Op basis van de verzamelde informatie wordt vervolgens de merkwijzer voor de gemeente opgesteld. Deze merkwijzer is de leidraad waarlangs de communicatie, om te komen tot het gewenste imago, de komende jaren gelegd moet worden.

En dat is precies waar wij behoefte aan hebben!

Midden-Drenthe

Mylotte Huisjes | Beleidsmedewerker Recreatie, Toerisme & Gebiedsmarketing

Creatieve Communicatie

Creatieve communicatie dat mag u van De Noormannen verwachten. De Noormannen kunt u vergelijken met een full service creatief communicatie-adviesbureau. Van ludieke PR-stunts tot opvallende strategische oplossingen, ze hebben allemaal een sterke creatieve communicatie inslag. De Noormannen zorgen ervoor dat u net dát verschil maakt ten opzichte van uw concurrenten. Elk communicatieconcept wordt specifiek ontwikkeld en past naadloos bij de communicatiestrategie van uw organisatie.

Maar ook in de uitvoering blinken De Noormannen graag voor u uit….

Er zijn heel veel mogelijkheden om met pakkende verhalen en een goed communicatieconcept, te blijven plakken in het hoofd van uw doelgroep. Want ook voor degelijke persberichten, creatieve brainstormsessies, opvallende communicatiemiddelen, social media en nog veel meer kunt u bij De Noormannen terecht. Voor het brainstormen in een team kunt u gebruik maken van Padlet, dit is een gratis en zeer gebruiksvriendelijke online tool om gedachten op een virtuele muur een plaats te geven.

creatieve communicatie

Wilt u in contact komen met De Noormannen?

Wilt u graag weten hoe die Noormannen er tegenwoordig uitzien? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op! 

Neem contact met ons op

Creatieve communicatie dat mag u van De Noormannen verwachten. De Noormannen kunt u vergelijken met een full service creatief communicatie-adviesbureau. Van ludieke PR-stunts tot opvallende strategische oplossingen, ze hebben allemaal een sterke creatieve communicatie inslag. De Noormannen zorgen ervoor dat u net dát verschil maakt ten opzichte van uw concurrenten. Elk communicatieconcept wordt specifiek ontwikkeld en past naadloos bij de communicatiestrategie van uw organisatie.

Maar ook in de uitvoering blinken De Noormannen graag voor u uit….

Er zijn heel veel mogelijkheden om met pakkende verhalen en een goed communicatieconcept, te blijven plakken in het hoofd van uw doelgroep. Want ook voor degelijke persberichten, creatieve brainstormsessies, opvallende communicatiemiddelen, social media en nog veel meer kunt u bij De Noormannen terecht.

creatieve communicatie