De Noormannen hebben perfect werk geleverd. Ze overtroffen onze verwachtingen en daar zijn wij erg blij mee!

boost_mac

Jack Jobing | Boost Your Business

De Noormannen

De Noormannen Marketing & Communicatie is een collectief van marketing- & communicatiespecialisten. De Noormannen worden aangestuurd door Erik Veenstra. Erik heeft inmiddels ruim 16 jaar ervaring in de marketing, communicatie en reclamebranche. Zijn nieuwsgierigheid, creativiteit in combinatie met zijn strategisch inzicht maken hem de perfecte sparring partner voor al uw communicatievragen.

Onder supervisie van Erik werken De Noormannen aan diverse online en offline Marketing & Communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het schrijven van communicatieplannen, het bedenken van effectieve concepten of het verzorgen van de creatieve uitvoering ervan, De Noormannen staan altijd hun mannetje!

Werkwijze

Hoe wilt u graag samenwerken en hoeveel kennis van communicatie heeft u zelf in huis? En niet onbelangrijk wie houdt de grote lijn in de gaten?

Sommige organisaties hebben al heel veel kennis in huis en hebben alleen behoefte aan creatieve ideeën. Of ze doen een beroep op de ontwerpkwaliteiten of de kennis van online marketing van het communicatiebureau. Alles onder één dak inkopen zie je niet zo vaak meer, dit is een logisch gevolg van de vele nieuwe communicatiekanalen die er tegenwoordig bestaan.

De Noormannen staan open voor elke vorm van samen werken. Wij werken graag met andere specialisten op een deelaccount, maar wij nemen met evenveel plezier u ook alles uit handen, als dat wenselijk is. Werkzaamheden waarvoor u ons kunt inschakelen zijn;

  • huisstijl ontwikkeling
  • vormgeving/opmaak van tijdschriften/magazines
  • communicatiestrategieën
  • creatieve campagneconcepten
  • geoptimaliseerde websites/webshops
  • effectieve online-marketingcampagne

U bepaalt welke wijze van samenwerken het beste past.

Vervolgens houden De Noormannen, ongeacht de opdracht, voor u de juiste koers vast.