De Noormannen gaan samen met ons de koers voor de profilering van De Gemeente Midden-Drenthe uitzetten. Zij gaven in het aanbestedingstraject het beste antwoord op onze vraag;

“Hoe komen wij erachter wie de gemeente Midden-Drenthe is, wat haar zo bijzonder maakt en hoe zij dat vervolgens het beste kan communiceren om zich hiermee optimaal te profileren?

Middels een goed doordacht plan gaan wij, onder begeleiding van De Noormannen, op zoek naar de kernwaarden van de Gemeente en haar dorpen. Op basis van de verzamelde informatie wordt vervolgens de merkwijzer voor de gemeente opgesteld. Deze merkwijzer is de leidraad waarlangs de communicatie, om te komen tot het gewenste imago, de komende jaren gelegd moet worden.

En dat is precies waar wij behoefte aan hebben!

Midden-Drenthe

Mylotte Huisjes | Beleidsmedewerker Recreatie, Toerisme & Gebiedsmarketing

Communicatiemanagement

De Noormannen helpen u van idee tot uitvoering bij de realisatie van communicatiemiddelen. Waarom is een huisstijl belangrijk en wat is een huisstijl? Hoe maakt u bijvoorbeeld een folder of een website? Wat kost het en wat levert het op? Allemaal vragen waar de Noormannen wel een antwoord op hebben, wij geven namelijk middelenvrij advies ofwel wij zijn full service nieuwe stijl.

Communicatiemanagement gaat over planning, uitvoering en evaluatie van de communicatie van een organisatie. Het gaat over het communicatiespectrum in de meest brede zin. De Noormannen marketing & communicatie zijn gespecialiseerd in het begeleiden en realiseren van de meest uiteenlopende communicatiemiddelen; van evenement tot mailing en van website tot krant. Van begin tot eind helpen wij om van idee tot uitvoering te komen.

De Noormannen Marketing & Communicatie treden hierbij onder andere op als communicatieadviseur of -regelaar, script- of tekstschrijver, pitchbegeleider of om een second-opinion te geven. Onze rol passen wij aan al naar gelang waar onze cliënt behoefte aan heeft. Onze adviseurs hebben naast een brede basisoriëntatie ook hun eigen specialismen, zo kunnen de Noormannen u op de meest effectieve manier helpen. Ons motto is simpel: waarom een dure folder als een goede brief volstaat?

Wilt u in contact komen met De Noormannen?

Wilt u graag weten hoe die Noormannen er tegenwoordig uitzien? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op! 

Neem contact met ons op